• Ελληνικά
  • English
PEZOULA CAFE

PEZOULA CAFE

Το Pezoula Cafe είναι χώρος εστίασης, all day café – bar που δημιουργήθηκε από τον εμπνευστή του Taste Lemnos, Αλέξανδρο Αλεξάνδρου. Θέλουμε να προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες επισκέπτες μας μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενία μέσα από το μενού μας και τη εξυπηρέτηση που παρέχουμε. Έμπνευση μας η τοπική αλλά και Ελληνική γαστρονομία.
Οι άνθρωποι που θέλουν μπουν στην ομάδα της pezoulas Και να εργαστούν θα πρέπει να είναι εργατικοί με όρεξη να μαθαίνουν νέα πράγματα, όπως τη τοπική γαστρονομία. Να δουλεύουν ομαδικά και με κοινό στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την πρόοδο της επιχείρησης.
Η Λήμνος είναι ένα νησί με δική του ξεχωριστή ομορφιά. Έχει το χαρακτηριστικό λίγο το ανεκμετάλλευτου τουριστικά νησιού. Οι επισκέπτες το επιλέγουν συνειδητά. Το Μούδρο, όπου βρίσκεται και η επιχείρηση μας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό του νησιού μετά τη Μύρινα ( χώρα) και βρίσκεται κοντά στους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους( Πολιόχνη, Καβείρια, Ηφαιστία) και στις παραλίες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια θαλάσσια σπορ (Κέρος, Σαράβαρη).

Εστιατόριο / Bar / Cafe