• Ελληνικά
  • English

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Στο χώρο της εστίασης, είναι γνωστή η δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι εργοδότες στην εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού καθώς και αυτή που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο να βρουν το εργασιακό περιβάλλον που ταιριάζει στις δεξιότητές τους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι επιχειρήσεις εστίασης έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εναλλαγής προσωπικού σε σύγκριση με άλλους κλάδους εργασίας.

Σε αντίθεση με πολλούς, εμείς στο F&B Jobs θεωρούμε ότι ο επισιτισμός δεν είναι για όλους. Τα επαγγέλματα εστίασης απαιτούν ανθρώπους με ειδικές ικανότητες. Υπομονή, εργατικότητα, ταχύτητα, ευγένεια, καθαριότητα, άριστη επικοινωνία, οξυδέρκεια, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι εργοδότες στις επιχειρήσεις αυτές. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα διαδικτυακό χώρο εύρεσης εργασίας και προσωπικού αποκλειστικά για επαγγελματίες και επιχειρήσεις επισιτισμού.

Το F&B Jobs δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών εστίασης με πολυετή εμπειρία τόσο στο F&B Management όσο και στη διαχείριση και εκπαίδευση προσωπικού. Στόχος μας, να «παντρέψουμε» τις επιχειρήσεις εστίασης με τους καταλληλότερους επαγγελματίες της αγοράς. Φιλοδοξία μας να βρεθεί επιτέλους ο «κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» μειώνοντας δραστικά τα ποσοστά εναλλαγής προσωπικού στην εστίαση.

Θα ήταν τιμή μας να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας είτε ως επαγγελματίας είτε ως επιχείρηση επισιτισμού κάνοντας εγγραφή εντελώς δωρεάν.

Πώς λειτουργεί

Εγγραφή Επαγγελματία

Εγγραφείτε δωρεάν δημιουργώντας το προφίλ σας, αναφέροντας επαγγελματική εμπειρία, εκπαίδευση και τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν. Το F&B Jobs θα φιλτράρει για εσάς τις θέσεις που ταιριάζουν στο προφίλ σας, αποστέλλοντας σας email για να κάνετε αίτηση απευθείας στους ενδιαφερόμενους εργοδότες.

Εγγραφή Επιχείρησης

Εγγραφείτε δωρεάν δημιουργώντας το προφίλ της επιχείρησής σας και δημοσιεύστε αγγελίες για θέσεις που επιθυμείτε να στελεχώσετε. Το F&B Jobs θα φιλτράρει για εσάς τους καταλληλότερους υποψηφίους από τη βάση δεδομένων μας και θα τους ενημερώσει για τη θέση που προσφέρετε. Θα λάβετε email από όσους ενδιαφέρει η θέση που προσφέρετε. Η υπηρεσία δημοσίευσης αγγελιών, παρέχεται δωρεάν.